Waar komt de nieuwe Bistrobar?
Een nieuwe Nijmeegse verbinding

Ondernemers Frank Goossens en Thijs van Gastel kozen voor het spraakmakende pand ‘De Lunet’ op de kop van de nieuw gerealiseerde Handelskade, de unieke ligging aan het water én de opkomende wijk eromheen. Het pand werd onlangs genomineerd voor de Nijmeegse architectuurprijs.

Ook Ron Blaauw was direct onder de indruk: “Ik heb geen moment getwijfeld. De combinatie van bewezen ondernemerschap en de prachtige locatie maakten mij direct enthousiast”. Onlangs overhandigde Arjen Kleijer namens gebiedsontwikkelaar BPD de sleutel aan de ondernemers Thijs van Gastel en Frank Goossens en formaliseerden zij ook de nieuwe samenwerking met Ron Blaauw.


Bistrobar…

De naam houden de mannen nog even geheim, maar keuken en concept zullen wederom een duidelijke signatuur krijgen van de Amsterdamse chef. Het bistrobarconcept blijft onveranderd: voor een goede prijs smaakvol en uitdagend eten. De menukaart bestaat uit gerechten die ieder voor 10 euro per gerecht te bestellen zijn.
Bistrobar...
YES, IK
INVESTEER MEE

WORD CULINAIR AANDEELHOUDER!

 

De trein dendert door. De stad groeit. Over het water, langs de kade, onder het spoor door. De oudste stad van ons land is een groeibriljant. En wij doen lekker mee: medio 2018 opent onze tweede Bistrobar aan de Handelskade!

 

Omdat we geloven dat Nijmegen honger heeft naar meer. Net als Ron Blaauw, die wederom een handje meehelpt. Als huisadviseur.

De naam? Die houden we nog (heel) even geheim, maar geloof ons, de ‘reis’ wordt er eentje om nooit te vergeten! Ga je mee?

 

 

DURF JIJ…

 

  • te investeren in Nijmegen én te investeren in smaak?
  • te investeren in the good times, waar dat ook mag zijn?
  • kortom, durf jij te investeren in iets nieuws, met de garantie van iets vertrouwds?

 

Klik dan op de button en word ‘CULINAIR AANDEELHOUDER’ in de vorm van bestedingstegoed dat je in kunt zetten in de nieuwe Bistrobar aan de Handelskade… én in Bistrobar Berlin!

 

Let op: we geven 100 culinaire aandelen uit! Wees er dus snel bij. De actie loopt tot en met 31 maart 2018.

 

 

ONS AANBOD

 

Investeer je €1000,- dan ontvang je €1250,- bestedingstegoed. Een rendement van 25%!

 

Investeer je €500,- ? Dan maken wij er €600,- bestedingstegoed van! Een rendement van 20% en dus €100 euro extra te genieten bij jouw volgende bezoek(en)!

 

 

Je ontvangt het bestedingstegoed middels een QR-code op jouw telefoon en, desgewenst, een ‘culinair aandeelhouderspas’ voor beide Bistrobars. Zo betaal je altijd eenvoudig, snel en met extra rendement bij jouw favoriete Bistrobar!

 

 

Honger naar meer Bistrobar?

Klik op de button en doe mee!

 

 

Frank Goossens, Thijs van Gastel en Ron Blaauw

 

_volg ons ook op

bekijk video
Wij gaan op reis naar…