Waar komt de nieuwe Bistrobar?
Een nieuwe Nijmeegse verbinding

Ondernemers Frank Goossens en Thijs van Gastel kozen voor het spraakmakende pand ‘De Lunet’ op de kop van de nieuw gerealiseerde Handelskade, de unieke ligging aan het water én de opkomende wijk eromheen. Het pand werd onlangs genomineerd voor de Nijmeegse architectuurprijs.

Ook Ron Blaauw was direct onder de indruk: “Ik heb geen moment getwijfeld. De combinatie van bewezen ondernemerschap en de prachtige locatie maakten mij direct enthousiast”. Onlangs overhandigde Arjen Kleijer namens gebiedsontwikkelaar BPD de sleutel aan de ondernemers Thijs van Gastel en Frank Goossens en formaliseerden zij ook de nieuwe samenwerking met Ron Blaauw.


Bistrobar…

De naam houden de mannen nog even geheim, maar keuken en concept zullen wederom een duidelijke signatuur krijgen van de Amsterdamse chef. Het bistrobarconcept blijft onveranderd: voor een goede prijs smaakvol en uitdagend eten. De menukaart bestaat uit gerechten die ieder voor 10 euro per gerecht te bestellen zijn.
Bistrobar...

UITVERKOCHT

 

Nog maar net vertrokken en nu al een waanzinnig (crowd funded) succes: onze 100 culinaire aandelen zijn UITVERKOCHT!

 

Dank allemaal voor het vertrouwen, het enthousiasme en de leuke reacties die we mochten ontvangen de afgelopen weken.

 

Maar de trein dendert door. Binnenkort krijg je meer nieuws over de nieuwe Bistrobar (Wat wordt de naam? Wanneer is de opening?), tot die tijd geniet je natuurlijk ‘oud en vertrouwd’ van de Berlin cuisine aan de Daalseweg.

 

En, wie weet, kom je binnenkort op deze pagina een nieuw smakelijk voorstel tegen…

 

We keep you posted!

 

Frank Goossens en Thijs van Gastel

 

_volg ons ook op

bekijk video
Wij gaan op reis naar…