Het menu van Berlin daagt culinaire fans, goede eters en ruimdenkende passanten uit om samen te genieten. Niemand minder dan Ron Blaauw heeft dan ook zijn naam als huisadviseur aan Bistrobar Berlin verbonden.
Groen
KOOLRABI
‘DIMSUM’ SHIITAKE | PANDAN | TAMARINDE
_Kohlrabi | ‘Dimsum’ Shiitake | Pandan | Tamarind
TOMAAT
BURRATA | MAGNOLIA | AARDAPPELWAFEL
_Tomato | Burrata | Magnolia | Potato
wafer
MESSEKLEVER
KNOLSELDERIJ | APPELSTROOP | TIJM
_Messeklever | Celeriac | Apple syrup | Thyme
WORTELSALADE
BOEMBOE | GEITENYOGHURT | LIJNZAADCRACKER
_Carrot salad | Bumbu | Goat yogurt |
Flaxseed cracker
BIET
HUACATAY | KERSENDRESSING | KARDEMOM
_Beet | Huacatay | Cherry dressing |
Cardamom
SPITSKOOL
HARISSA | TOFU | SESAMZAAD
_Oxheart cabbage | Harissa | Tofu | Sesame seed
specials
KABELJAUWKOP DAGPRIJS
_Codhead
DAGVANGST DAGPRIJS
VRAAG NAAR WAT FEDOR, ONZE CHEF-KOK, VANDAAG HEEFT WETEN TE BEMACHTIGEN. ALTIJD VERS EN IN HET SEIZOEN. GESERVEERD MET SCHAALDIERENJUS
_Catch of the day | Ask our chef what he caught today | With shellfish gravy
BIJZONDER FIJNE STUKKEN VLEES GESELECTEERD DOOR RON’S HUISSLAGER BARRY.
KALFSRIBEYE 55,00
+/- 400 GRAM | BEARNAISE | BORDELAISEJUS
_Veal ribeye
HEREFORD STAARTSTUK 60,00
+/- 450 GRAM | BEARNAISE | BORDELAISEJUS
_Hereford Rump Roast
SECRETO IBERICO 65,00
+/- 500 GRAM | BEARNAISE | BORDELAISEJUS
_ Iberian Secret
SIMMENTAL CÔTE DE BOEUF 85,00
+/- 700 GRAM | BEARNAISE | BORDELAISEJUS
_ Côte de Boeuf
FRIETEN VAN VUURENS 6,50
MET KRUIDENMAYONAISE EN PARMEZAANSE KAAS
_Fries from Vuurens with herb
mayonnaise and Parmesan cheese
Groen
KOOLRABI
‘DIMSUM’ SHIiTAKE | PANDAN | TAMARINDE
_Kohlrabi | ‘Dimsum’ Shiitake | Pandan |
Tamarind
TOMAAT
BURRATA | MAGNOLIA | AARDAPPELWAFEL
_Tomato | Burrata | Magnolia | Potato
wafer
MESSEKLEVER
KNOLSELDERIJ | APPELSTROOP | TIJM
_Messeklever | Celeriac | Apple syrup |
Thyme
WORTELSALADE
BOEMBOE | GEITENYOGHURT | LIJNZAADCRACKER
_Carrot salad | Bumbu | Goat yogurt |
Flaxseed cracker
BIET
HUACATAY | KERSENDRESSING | KARDEMOM
_Beet | Huacatay | Cherry dressing |
Cardamom
SPITSKOOL
HARISSA | TOFU | SESAMZAAD
_Oxheart cabbage | Harissa | Tofu |
Sesame see d
VIS & VLEES
TONIJN
‘PIZZA’ | KIMCHI | GELE CURRY
_Tuna | ‘Pizza’ | Kimchi | Yellow curry
ZEEBAARS
GEFERMENTEERDE AARDBEI | WASABI | RADIJS
_Sea bass | Fermented strawberry |
Wasabi | Radish
STEAK TARTAAR
CROISSANT | ZURE ROOM | KAPPERTJES
_Steak tartare | Croissant | Sour cream | Capers
RAVIOLI
LANGOUSTINE | TEMPURA SHISO | CITROENGRAS
_Ravioli | Langoustine | Tempura shiso | Lemongrass
PIETERMAN
‘VISSCHNITZEL’ | REMOULADE | bEURRE BLANC
_Weever | ‘Fish schnitzel’ | Remoulade |
Beurre blanc
ROULEAU VAN LAMSBOUT
DASLOOK | LENTE RAGOUT | LAMSJUS
_Rouleau of lamb | Wild garlic | Spring ragout | Lamb jus
FLAT IRON STEAK
UIEN TARTIN | LAURIEROLIE | BORDELAISEJUS
_Flat iron steak | Onion tartin | Bayleaf oil | Bordelaise gravy
SPARE RIBS
SAMBAL | BBQ LAK | KROKANTE ZUURKOOL
_Spare ribs | Sambal | BBQ lacquer | Crispy sauerkraut
VIS & VLEES
TONIJN
‘PIZZA’ | KIMCHI | GELE CURRY
_Tuna | ‘Pizza’ | Kimchi | Yellow curry
ZEEBAARS
GEFERMENTEERDE AARDBEI | WASABI | RADIJS
_Sea bass | Fermented strawberry |
Wasabi | Radish
STEAK TARTAAR
CROISSANT | ZURE ROOM | KAPPERTJES
_Steak tartare | Croissant | Sour cream | Capers
RAVIOLI
LANGOUSTINE | TEMPURA SHISO | CITROENGRAS
_Ravioli | Langoustine | Tempura shiso | Lemongrass
PIETERMAN
‘VISSCHNITZEL’ | REMOULADE | BEURRE BLANC
_Weever | ‘Fish schnitzel’ | Remoulade |
Beurre blanc
ROULEAU VAN LAMSBOUT
DASLOOK | LENTE RAGOUT | LAMSJUS
_Rouleau of lamb | Wild garlic | Spring ragout | Lamb jus
FLAT IRON STEAK
UIEN TARTIN | LAURIER OLIE | BORDELAISEJUS
_Flat iron steak | Onion tartin | Bayleaf oil | Bordelaise gravy
SPARE RIBS
SAMBAL | BBQ LAK | KROKANTE ZUURKOOL
_Spare ribs | Sambal | BBQ lacquer | Crispy sauerkraut
Desserts
RABARBER
‘BURNT’ CHEESECAKE | HIBISCUS
_Rhubarb | ‘Burnt’ cheesecake | Hibiscus
ÉPOISSES
BRIOCHE | VADOUVAN-IJS
_Époisses | Brioche | Vadouvan ice cream
BROODPUDDING
APPEL KARAMEL | KANEELIJS
_Bread pudding | Apple caramel | Cinnamon ice cream
BERLINER ROCHER ‘VOOR 2’ 17,50
PURE CHOCOLADE | FUDGE | VANILLE-IJS
_Berliner Rocher ‘for 2’ | Dark Chocolate |Fudge | Vanilla ice cream
KAZENKEUZE UIT 3 TOT 10 KAZEN, VRAAG NAAR ONZE KAASKAART
_Pick 3 to 10 cheeses. Ask for our cheesemenu
specials
KABELJAUWKOP DAGPRIJS
_Codhead
DAGVANGST DAGPRIJS
VRAAG NAAR WAT FEDOR, ONZE CHEF-KOK, VANDAAG HEEFT WETEN TE BEMACHTIGEN. ALTIJD VERS EN IN HET SEIZOEN. GESERVEERD MET SCHAALDIERENJUS.
_Catch of the day | Ask our chef what he caught today | With fries from Vuurens
BIJZONDER FIJNE STUKKEN VLEES GESELECTEERD DOOR RON’S HUISSLAGER BARRY.
KALFSRIBEYE 55,00
+/- 400 GRAM | BEARNAISE | FRIETEN
_Veal ribeye
HEREFORD STAARTSTUK 60,00
+/- 450 GRAM | BEARNAISE | FRIETEN
_Hereford Rump Roast
SECRETO IBERICO 65,00
+/- 450 GRAM | BEARNAISE | FRIETEN
_ Iberian Secret
SIMMENTAL CÔTE DE BOEUF 85,00
+/- 700 GRAM | BEARNAISE | FRIETEN
_ Côte de Boeuf
FRIETEN VAN VUURENS 6,50
MET KRUIDENMAYONAISE EN PARMEZAANSE KAAS
_Fries from Vuurens with herb
mayonnaise and Parmesan cheese
Desserts
RABARBER
‘BURNT’ CHEESECAKE | HIBISCUS
_Rhubarb | ‘Burnt’ cheesecake | Hibiscus
ÉPOISSES
BRIOCHE | VADOUVAN-IJS
_Époisses | Brioche | Vadouvan ice cream
BROODPUDDING
APPEL KARAMEL | KANEELIJS
_Bread pudding | Apple caramel | Cinnamonice cream
BERLINER ROCHER ‘VOOR 2’ 17,50
PURE CHOCOLADE | FUDGE | VANILLE-IJS
_Berliner Rocher ‘for 2’ | Dark Chocolate | Fudge | Vanilla ice cream
KAZENKEUZE UIT 3 TOT 10 KAZEN, VRAAG NAAR ONZE KAASKAART
_Pick 3 to 10 cheeses. Ask for our cheese menu