2 CHEF’S, 2 TUINEN!
Een samenwerking van
DE NIEUWE WINKEL & BISTROBAR BERLIN
We volgen de seizoenen.
Als je de natuur haar gang laat gaan, kunnen er mooie dingen gebeuren. Daarom volgen we de seizoenen. Van dag tot dag. Van week tot week.
Twee tuinen.
Proef de tijd en plaats.
Half mei. Lente. Dat betekent wortelen, bloemen, scheuten, jong blad en frisse kruiden.
Je moet rondlopen om de smaken te snappen. Het seizoen te proeven.
Groenten en planten geoogst door de chefs zelf.
‘We vinden het echter niet alleen belangrijk wát er op je bord ligt, maar ook wáár het vandaan komt.’
Casa Foresta en de Ommuurde tuin.
Onze tuinen bepalen.
Alleen maar groentegerechten.
Bedacht door 2 chef-koks.
Emile van der Staak en Fedor Kok.
Jij kookt, wij helpen.
Groenten, planten, scheuten en bloemen.
Liggen bij jou op bord.
Durf jij het aan?
Het menu haal je op bij Bistro Bar Berlin.
Het kost vijfenvijftig euro per persoon. Je krijgt het koud mee en een handige instructievideo helpt je met de laatste handelingen. Maak je geen zorgen, het is heel gemakkelijk!
De gerechten zijn vegetarisch.
Daarnaast houden we op verzoek rekening met een intolerantie voor gluten. LET OP: Andere aanpassingen aan het menu zijn niet mogelijk.
Via de button onder aan de pagina bestel je eenvoudig jouw 4-gangen 2 chef’s, 2 tuinen menu!
13, 14 en 15 mei
2 Chef’s, 2 Tuinen menu
- Amuse:
Koolrabi en daslook - Amuse 2:
Koolrabi ‘nigiri’ met wasabiblad - Zuurdesembrood
- Voorgerecht:
Messeklever met krokant gerookte appelstroop en daslookkappertjes
- Tussengerecht:
Boekweittartelette met jonge scheuten en bakkersgist
- Hoofdgerecht:
Asperges ‘uit de volle grond’ met een dressing van zevenblad
- Nagerecht:
Miso cheesecake met rabarber en gepekelde bloesem
- Friandise 1:
Zwarte walnoot en zwarte honing - Friandise 2:
Chocolade met pepermunt
€ 55 per persoon.
- 2 chefs
- 2 tuinen
- 4 gerechten
Inclusief amuse, brood en koffiehapjes