Waar komt de nieuwe Bistrobar?
Een nieuwe Nijmeegse verbinding

Ondernemers Frank Goossens en Thijs van Gastel kozen voor het spraakmakende pand ‘De Lunet’ op de kop van de nieuw gerealiseerde Handelskade, de unieke ligging aan het water én de opkomende wijk eromheen. Het pand werd onlangs genomineerd voor de Nijmeegse architectuurprijs.

Ook Ron Blaauw was direct onder de indruk: “Ik heb geen moment getwijfeld. De combinatie van bewezen ondernemerschap en de prachtige locatie maakten mij direct enthousiast”. Onlangs overhandigde Arjen Kleijer namens gebiedsontwikkelaar BPD de sleutel aan de ondernemers Thijs van Gastel en Frank Goossens en formaliseerden zij ook de nieuwe samenwerking met Ron Blaauw.


Bistrobar…BANKOH!

Fonetisch Bangkok, uitgesproken door locals in een van de meest fascinerende steden in Azië. Net zoals veel reizigers hun Azië-reis hier beginnen, symboliseert BANKOH het vertrekpunt van onze reis. Een avontuur dat hier begint en door de keukens van Azië voert. Net als Berlin is Bangkok een stad waar stromen, smaken en culturen samenkomen. De rauwheid van de stad sluit aan bij het Rock & Roll karakter van de Bistrobars.
Bistrobar...

GET YOUR TICKET TO…BANKOH!

 

Dezelfde durf, nieuwe avonturen. Binnenkort kookt, aan de boorden van de Waal, de BANKOH-keuken over van Aziatische geur en smaak. Een ontdekkingstocht. Samen met Ron Blaauw én onze Bistrobar-gedachte; geen fratsen, maar pure, gewaagde smaken. Het wordt een onvergetelijke reis.

 

GA JIJ MET ONS MEE?

 

Koop dan nu alvast jouw ticket naar Bankoh en word culinair reisgenoot! Waarom nu? Jouw ‘vroegboekkorting’ is extra geld waard. We geven je namelijk culinair rendement op jouw investering. Dus geniet je extra. In Bankoh, of bij Bistrobar Berlin, want jouw tegoed is in beide Nijmeegse Bistrobars inwisselbaar!

 

Get your tickets now!

 

CROWDFUNDING TICKETS

 

ONE NIGHT IN BANKOH 100 EURO

 

Voor hen die nieuwsgierig zijn. Investeer 100 euro en ontvang 110 euro bestedingstegoed ter kennismaking!

 

BANKOH’S BACKPACK 250 EURO

 

Voor wie wat meer wil zien en verder wil. Investeer 250 euro en ontvang 287,50 bestedingstegoed. (15% rendement)

 

BANKOH BUSINESS CLASS 500 EURO

 

Reis comfortabel, neem de tijd. Investeer 500 euro, dan maken wij er 600 euro van! Een rendement van 20% en dus 100 euro extra te genieten bij jouw volgende bezoek(en)!

 

BOSS IN BANKOH 1.000 EURO

 

Voor de culinaire bazen, de reisfanaten en de slimme investeerders. Investeer je 1.000 euro? Dan ontvang je 1.250 bestedingstegoed! Een rendement van 25%!

 

NEED A PRIVATE JET

 

Een eigen jet naar Bankoh? Een exclusieve wens? Een (zakelijk) diner op locatie? Of een persoonlijk (kerst)geschenk voor al je werknemers? Stuur een mail naar thijs@bistrobarbankoh.nl dan schrijven wij jouw tickets op maat! Fiscaal aantrekkelijk en buitengewoon smakelijk…

 

GET YOUR TICKETS HERE

 

Tickets zijn verkrijgbaar tot en met 12 oktober 2018, 17:00 uur. Je ontvangt het bestedingstegoed via een QR-code op jouw telefoon en, desgewenst, een culinair aandeelhouderspas voor beide Bistrobars. Zo betaal je altijd eenvoudig, snel en met extra rendement bij jouw favoriete Bistrobar! 

 

_volg ons ook op

bekijk video