fbpx
Huisadviseur Blaauw?
Ron Blaauw.

Huisadviseur van Berlin. Ondernemende topkok. Leverde in 2013 zijn twee Michelinsterren in om weer te koken zoals hij zelf het liefst zou tafelen: de RON Gastrobar werd geboren en verdiende abrupt een nieuwe ster in de bandengids. Maar daar liet Ron het niet bij… Inmiddels voert hijzelf het bewind over vier Gastrobars in en rond Amsterdam. Berlin is Ron’s gedachtengoed in bistrostijl. Alle gerechten worden geserveerd in de vorm van een tussengerecht. Even een snelle hap, of blíjven prikken tot de keuken sluit? Het is aan jou!

www.ronblaauw.nl
Bistrobar Berlin.

RESERVEREN

 

Welkom bij Bistrobar Berlin!

 

Binnen de muren van Berlin waait een bruisende wind.

Sprankelende energie. Ontstaan nieuwe gerechten, verbluffende smaakcombinaties.

Koken, proeven en creëren wij met ballen.

 

Uitdagende wensen, extraverte verzoeken of een specifiek dieet? Deel het en prikkel ons, wij durven!

 

Reserveer direct online jouw Berlin-moment door te klikken op de button.

 

SPECIAL EVENT: BERLIN VISITS

 

BERLIN VISITS, is een reeks culinaire avonden, waarbij bekende en vooruitstrevende chefs een speciaal menu koken in samenwerking met het keukenteam van Berlin. Een uitgelezen kans om jullie, onze gasten, extra in de watten te leggen en onze eigen Berliner brigade een ervaring rijker te maken.

 

Op 6, 7 en 8 februari bijt niemand minder dan sterrenchef Ron Blaauw de spits af van Berlin Visits. Voor ons een logische eerste keuze, als huisadviseur heeft Ron ons vanaf dag één op de kaart gezet. Je kunt deze dagen voor €70,- bij ons komen genieten van echte Berliner-5 gangen diner, in een Blaauw jasje.

 

LET OP: we serveren deze dagen geen à la carte menu, maar alleen het speciale Berlin Visits menu van Ron.

 


+31  (0)24 360 3303

reserveren@bistrobarberlin.nl


reserveer
hier
_volg ons ook op